Alles op het gebied van elektrotechniek!
Deze website is momenteel onder constructie

DIENSTEN

Wij kunnen u onderstaande diensten aanbieden, waarbij wij snel en vakkundig met uw projecten aan de slag gaan. Verelst Installatietechniek is gespecialiseerd in alle vormen van elektrotechniek en heeft zowel ervaring met kleine als grote projecten.


Verlichting

Verlichting in en om uw pand

Verlichting is een belangrijk aspect in uw woning, winkel en/of kantoor. Naast het feit dat we de juiste sfeer kunnen creëren, kunnen we ook door de juiste keuze van armaturen en lichtbronnen grote energiebesparingen realiseren. Wij beschikken over ruime kennis en ervaring in het ontwerpen en uitvoeren van doordachte lichtplannen. Verlichting is een van de belangrijkste sfeerbrengers in en om het gebouw. Bij het maken van een lichtconcept houden wij ten eerste rekening met de kenmerken en functies van de ruimte, de te verlichten objecten, de sfeer en de mensen. Tevens wordt rekening gehouden met technische aspecten zoals energiebesparing en uiteraard met uw budget.

Noodverlichting

Huurders van bedrijfspanden zijn wettelijk verplicht om zorg te dragen voor noodverlichting en dit ook jaarlijks te laten controleren. Dit is ook voor uw eigen veiligheid. Hierbij helpen wij u graag om de juiste keuze te maken en deze verlichting te installeren. Wij raden u aan om te kiezen voor LED noodverlichting. LED noodverlichting aanleggen hoeft niet duurt te zijn.

Voordelen LED (Nood)verlichting
LED-verlichting is de besparing van de toekomst. Door het energiebesparend karakter is het op de lange termijn een stuk goedkoper dan ouderwetse verlichting:

- Levensduur van meer dan 100.000 uur
- Zeer laag energieverbruik, minder dan 1 W
- Geen lampen verwisselen gedurende de complete levensduur

Service en Onderhoud
Wij kunnen u een hoop tijd en geld besparen en samen met u een plan op maat ontwikkelen wat helemaal aan uw wensen voldoet. Stuur een email naar info@verelstinstallatietechniek.nl of bel met 0318 - 760044 voor advies op maat. 


Licht en krachtstroom

Centraal in uw kantoor, pand of huis
Licht- en krachtstroominstallaties zijn het hart van uw elektrische installatie, want hierover wordt uw elektrische energie getransporteerd. Deze installaties zijn de basis van elk kantoor, fabriek of woonhuis. Het gaat hier bijvoorbeeld om de schakelaars voor lichtpunten en wandcontactdozen voor de aansluiting van apparaten zoals koffiezetapparaten, wasmachines en vaatwassers. Daarnaast betreft het de aansluitpunten voor alle apparatuur die in een bedrijfspand zijn opgesteld, zoals liften, tapinstallaties of kassystemen. Zowel op 230 als 400 volt.

Of u nou behoefte heeft aan een eenvoudige installatie voor uw woning of een complex project voor uw bedrijfsruimte, Verelst Installatietechniek staat voor u klaar met een passende oplossing. Wij ontwerpen voor u een veilige en functionele elektrotechnische installatie die voldoet aan al uw wensen en eisen. Wij kunnen dit doordat wij de kennis en ervaring hebben om zowel kleine als grote elektrotechniek projecten voor u te doen.


Televisie

In bijna ieder huishouden is tegenwoordig televisie aanwezig, vaak is dit digitale televisie omdat uw provider dit zo aanbiedt.
Ook bedrijven kunnen vandaag de dag niet meer zonder. Van televisie in de woonkamer, wachtkamer of op kantoor. Vaak ter ontspanning maar steeds vaker noodzakelijk. Tegenwoordig is het vanzelfsprekend. Wat vaak wordt vergeten is dat een goede aansluiting het halve werk is, zeker de laatste jaren bij digitale televisie. Bij een slecht signaal zal de dienst niet naar behoren werken en zijn de opnamefuncties niet meer te gebruiken. Televisie hangt tegenwoordig nauw samen met uw internetaansluiting en dient met extra zorg te worden geïnstalleerd. Hierbij zorgen wij dat de eventuele bedrading naar behoren wordt geïnstalleerd en dat eventuele draadloze toepassingen correct worden geconfigureerd.

 Data

Zowel voor uw bedrijf als voor uw particuliere omgeving is het datanetwerk van ongelofelijk belang. Uw wilt in verbinding staan met de buitenwereld en het liefst zo gemakkelijk en snel mogelijk. Daarom kunnen wij alles zo voor u installeren dat u er geen omkijken meer naar heeft, maar gewoon altijd kunnen bellen, internetten en bijvoorbeeld kunt printen of draadloos werken op uw kantoor of thuis.

Datacommunicatie
Wij kunnen bijvoorbeeld uw netwerkbekabeling aanleggen in alle categorieën en systemen. Onze data-installaties zijn van hoge kwaliteit en gemakkelijk te gebruiken voor u en eventueel anderen. De databekabeling die wij aanleggen is tevens geschikt voor allerlei soorten telefonie en wordt netjes afgemonteerd in een patchkast. Als standaard datanetwerk hanteren wij het UTP, STP of FTP netwerk. Dit netwerk testen wij voor u en laten u zien hoe deze te gebruiken is. U kunt tevens bij ons terecht voor de aanleg van draadloze netwerken (Wifi). Hiervoor gebruiken wij een bij uw wens passend draadloze netwerk. Om u een compleet netwerk aan te bieden, leveren wij tevens patchkasten, datameubels en -kasten, routers, switchen en hubs.

Telecommunicatie
Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden telecommunicatiesystemen. Neem contact met ons op om verdere mogelijkheden te bespreken en u te laten inlichten door Verelst Installatietechniek. 


Beveiliging

Voor een volledige beveiliging tegen inbraak kunt u bij ons terecht. Wij zijn specialist op het gebied van beveiliging zo bieden wij de kwaliteit die uw beveiliging kan garanderen. Wij verzorgen complete beveiligings- en preventiesystemen tegen inbraak en criminaliteit, afgestemd op uw wensen en behoeften. Wederom zowel voor u als particulier of voor uw bedrijf.

Certificering
Om de kwaliteit van de systemen te waarborgen, werken wij met hoogwaardige beveiligingsproducten. Vanaf het opstellen van het beveiligingsplan - indien gewenst - tot aan de oplevering van het systeem staan de beveiligingsvoorwaarden centraal.

Producten
Een compleet inbraakbeveiligingssysteem bestaat uit een beveiligingsplan, installatie van beveiligingsproducten en aansluiting op een alarmcentrale. Indien gewenst kunnen wij afspraken maken over het onderhoud van uw installatie. Tevens kunt u bij ons terecht als u problemen ervaart met uw beveiligingssysteem.

Bij beveiliging onderscheiden wij de volgende soorten beveiligingsinstallaties:

·       Inbraakbeveiliging
·       Camerabewaking
·       Buitendetectie


Onderhoud

Elektrische installaties kunnen net als alle andere producten stuk gaan, maar hebben ook onderhoud nodig. Wij kunnen u snel helpen bij problemen met uw installatie.

Verelst Installatietechniek tracht zoveel mogelijk op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Zo kunnen wij u vaak helpen bij allerlei problemen. Doordat wij veel ervaring hebben, gaan wij snel te werk en krijgt u voor een simpele storing dus geen rekening van vele uren. Neem contact met ons op en wij helpen u zo snel mogelijk uit de problemen. Bel 0318 - 760044 of mail naar info@verelstinstallatietechniek.nl.

Alarminstallatie, brandbeveiliging en noodverlichting moeten allemaal regelmatig gecontroleerd worden. Ook andere diensten of langere termijn projecten kunnen periodiek onderhoud vragen. Na het afronden van grotere projecten wil het nog wel eens voorkomen dat u als klant er nog wat kleine aanpassing in wil hebben of misschien juist een uitbreiding. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.